Услуги


На ваше разположение за игра са три  класически  клей (шамот) корта с висококачествена настилка .Шамотът се получава от стриване  на  керамични керемиди , след това се пресява до получаването на частици с необходимия размер. Смленият материал има висока пластичност,  хигроскопичност и чистота от вредни примеси.

f_RG_2013_Background_1.jpgШамотната настилка е удобна за направата на безопасни и висококачествени специализирани настилки за открито пространство като тенис кортове, баскетбол, бадминтон. Тяхната функция е безопасно и удобно спортуване,  минимaлно натоварване на мускулите.От здравословна гледна точка играта на шамот е най-безопасна , не натоварва ставите  и ставните връзки.

 

 

 

 

 

тренировкаКлубът предлага  индивидуални и групови тренировки  за деца и възрастни . Няма значение дали сте начинаещ или напреднал , при нас може да намерите  висококвалифициран треньор или спаринг-партньор.

Тъй като  на  кортове ни има осветление , може да се играе и в по-късните часове .Лятото например, часовете между 21 и 23 са най-приятни за игра.

Може да наемете ракети и топки  , ако нямате свои.

Предлагаме  богато разнообразие от нови тенис-ракети и  топки . Когато  се избира ракета , най-добре е да се види и пробва преди да се купи .

 

 

Тенис клуб „БАРС“  реализира всяка година  проект към държавната агенция за младежта и спорта „Спорт в свободното време“ . Програмата е насочена към децата  и цели да запознае, и запали децата по тениса на корт . Те  тренират по определена програма,  под ръководството на сертифициран треньор . Занятията се провеждат лятото , за подробности относно  началната дата , следете сайта . Тренировките са абсолютно БЕЗПЛАТНИ !

В края на проекта децата трябва да усвоят  основни умения  и сръчности в тениса. И най-важното  което се случва на повечето деца участвали в тази програма  (опита ни го доказва ) , те  се увличат по спорта , което е най-ценното !

деца В края на програмата винаги има награди :) тенисът се харесва на децата За децата се осигурява всичко необходимо за игра